avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tichet de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tichet de vacanta

Buna ziua, doresc sa stiu la program redus de lucru de 4 ore (pe motiv de boala), cum se calculeaza valoarea tichetelor de vacanta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: horasg , utilizator 08:32, 22 Noiembrie 2018
Tichetele de vacanta nu se calculeaza proportional cu durata timpului de munca.
Multumesc. Inteleg ca trebuie sa primesc suma intreaga? Puteti sa-mi spuneti care este HG-ul in care pot gasi aceste informatii? Cadrul legal, pentru a putea prezenta la locul de munca. Multumesc inca odata
Un text de lege expres nu exista ...insa avem :

Normele de aplicare a OUG 8/2009
art.12
....
(2) Cuantumul acordat salariaților, alții decât cei prevăzuți la art. 3 alin. (2), sub forma voucherelor de vacanță se stabilește, în condițiile legii, de către angajatori proporțional cu perioada de exercitare a raportului de serviciu sau durata contractului de muncă, într-un an calendaristic.
....
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un bugetar aflat în concediu medical anul acesta fiind și persoane ... frunzaverona@yahoo.com frunzaverona@yahoo.com Un bugetar aflat în concediu medical anul acesta fiind și persoane cu dizabilități are dreptul la tichete de vacanță.? Anul acesta a beneficiat de 25 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! la o instituție publică un salariat este angajat ... leirbag1972 leirbag1972 Bună ziua! La o instituție publică un salariat este angajat cu data de 15.03.2023. În luna aprilie 2023 se acordă voucherele de vacanță pentru anul ... (vezi toată discuția)
Voucher vacanta Cata.ion Cata.ion Am lucrat intr o institutie publică pana pe 1 septembrie iar in data respectiva m am mutat in alta localitate, si de la primul loc de munca imi spune că ... (vezi toată discuția)