avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Vreau sa stiu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Vreau sa stiu

Buna ziua va rog frumos sami spuneti daca un bebelus care a trait doar 10 zile beneficiaza de ajutorul de anmormantare va multunesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:57, 22 Noiembrie 2018
Condoleante!
Din moment ce a trăit 10 zile trebuie să fie aplicabile regulile de drept pentru orice persoana.
Depuneti cerere scrisă si luati număr de înregistrare daca va refuza verbal.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Noiembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ajutorul de deces se acordă în cazul decesului:
• asiguratului;
• pensionarului;
• unui membru de familie care nu era asigurat sau pensionar la data decesului.

detalii :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor inmormantare Ilieionut Ilieionut Buna ziua . soacra mea este pensionata pe caz de boala . beneficiaza de ajutorul de inmormantare ??? Si care este cuantumul ajutorului ??? (vezi toată discuția)
Buna ziua! cu privire la ajutorul de inmormantare..daca eu, ca ... Maria11223344 Maria11223344 Buna ziua! Cu privire la ajutorul de inmormantare..daca eu, ca fiica, sunt asigurata, pot lua ajutor de inmormantare pentru mama mea care nu era asigurata? ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, zilele trecute a decedat cumnatul meu, însă nu ... ioneliya38 ioneliya38 Bună ziua, zilele trecute a decedat cumnatul meu, însă nu era căsătorit cu sora mea și nici nu lucra cu contract de munca. Are 5 copiii. În aceste ... (vezi toată discuția)