avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru pe masină
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru pe masină

Dacă masina este achiziționată pe firma PFA iar cu ia fac taximetrie pentru asigurarea traiului zilnic se poate pune sechestru pe aceasta mașină în baza unui credit bancar neachitat şi preluat de recuperatorii de pe piața ? Mentionez că cu această mașina îmi cistig existența avănd o pensie de 770 lei după 36 ani munca din care 9 ani grupa 1 ca ofițer maritim iar din acești 770 se retine deja 230 lei lunar . Va mulțumesc pentru răspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Noiembrie 2018
Marinarulpensionar, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionuț Olteanu , Avocat 19:37, 21 Noiembrie 2018
Executorul judecatoresc la cererea creditorului are dreptul sa dispuna procedura de executare silita asupra bunurilor in evidenta debitorului,bunuri mobile/imobile/conturi/drepturi salariale
Chiar dacă masina este pe PFA si cu ia imi câștig existența ?

ynocentta a scris:

Executorul judecatoresc la cererea creditorului are dreptul sa dispuna procedura de executare silita asupra bunurilor in evidenta debitorului,bunuri mobile/imobile/conturi/drepturi salariale

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Creditul a fost contractat pe PFA sau pe persoana fizica?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primire executare silita elena1986 elena1986 As avea nevoie de un raspuns cat mai rapid! am facut un credit pentru cineva acum ceva timp (aproximativ 2 ani), si de curand am primit acasa scrisoare ca sunt ... (vezi toată discuția)
Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)
Executare silita petreflorin petreflorin ce poate sa iti ia din casa la un caz de executare silita?am cumparat o centrala si niste calorifere de la o institutie non bancara (vezi toată discuția)