avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie sau ajutor
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie sau ajutor

Buna seara.unchiul meu are 10 ani vechime (a muncit la camp fara acte )si varsta 68 de ani .nu are nici un venit ...are dreptul la vreo pensie ajutor din partea statului? Va multumesc anticipat ...unde ar trebui sa mearga pentru a depune actele ...si ce acte iar trebui ( daca are dreptul la vreun ajutor )

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru dosarul de pensie pentru limita de varsta, salarii compensatorii la iesirea la pensie reasilvia reasilvia buna ziua. ce acte trebuie la dosarul de pesie la limita de varsta?si daca pentru 32 ani vechime mai am dreptul la 2 salarii compensatorii? ms (vezi toată discuția)
Dreptul la pensie sau ajutor social tudosievlad tudosievlad Un barbat cu varsta de 68 de ani nu nici un venit deoarece are numai 11 ani vechime in campul muncii, a fost singur la parinti si a mostenit pamant (din care ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare Danyella_tm Danyella_tm Buna ziua, As dori sa stiu care ar fi varsta legala de pensionare ptr. mama mea, in urmatoarele conditii : - este nascuta in noiembrie 1951 - vechime in ... (vezi toată discuția)