avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calcul intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calcul intretinere

Buna seara,
Am si eu o intrebare simpla. Cheltuielile administrative, intretinerea liftului, curatenia si serviciile administrative sunt normale sa fie calculate la suprafata utila a apartamentului?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lucia2018 , utilizator 18:16, 22 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu stiu daca e normal sau nu, dar e legal !
Pentru a va informa corect si complet despre modalitatea de repartizare costuri intretinere in imobil de locuit in comun lecturati disp L nr 196/2018 care la art 84 art 85 cre dispun repartizarea costurilor de administrare,intretinere si repartii parti comune conditionat de cota indiviza
Multumesc frumos pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum e corect colega3 colega3 s a hotarat schimbarea liftului, cea mai mare parte din costuri se achita din chiria antenelor gsm de pe bloc. mai ramane de achitat de catre locatari suma de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli asociație de proprietari Maria Pisoschi Maria Pisoschi Proprietarul unui apartament a decedat.In apartament nu locuieste nimeni.Copii moștenitori (2) nu locuiesc acolo, fiind plecați. Au prezentat la Asociație ... (vezi toată discuția)
Abuz sau nu? ghiumusa ghiumusa buna seara, Intr-un apartamnet a locuit o singura persoana care a decedat. de 2 luni In acesta luna pe lista de intretinere i-au aparut plati la : service ... (vezi toată discuția)