avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Conflict de interese
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Conflict de interese

Buna seara, sunt doar asociat dar nu majoritar intr-o firma de contabilitate. Intr-o alta societate sunt asociat impreuna cu inca o persoana, ambii administratori.
Intrebarea este: pot face contract intre cele 2 societati, firma de conta sa se ocupe de contabilitatea celeilalte societati?
Multumesc pt raspunsuri !
O seara linistita!
Ultima modificare: Miercuri, 21 Noiembrie 2018
Florina000, utilizator
daca celalalt asociat din cadrul firmei de contabilitate unde nu sunteti asociat majoritar este de acord, si daca aduceti la cunostinta celeilalte societati unde sunteti administrator ca detineti firma de contabilitate, nu e problema. Masurile acestea le puteti lua pentru a fi ferit/a de orice. conflict de interese nu e. se procedeaza de aceasta maniera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionar si administrator la o firma si asociat unic la o alta firma b.stefan78 b.stefan78 Sunt actionar cu 50 % la o firma (srl) si totodata sunt si administratorul firmei respective.Pe langa acestea am o firma unde eu sunt asociat unic.Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca cosdep cosdep Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: O firma X SRL instituie ipoteca pe bunurile sale (cu semnaturile celor 2 asociati) in 2009 garantand in ... (vezi toată discuția)
Disputa asociati privind dizolvarea srl. ionutnegrea ionutnegrea Buna ziua, Ma intereseaza ce actiuni pot intreprinde in calitate de asociat minoritar cu 20% din actiuni intr-o societate in care celalalt asociat are 80% ... (vezi toată discuția)