avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Explicație decizie judecătorească
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Explicație decizie judecătorească

Buna ziua.
As dori o explicatie ptr urmatoarea decizie judecatoreasca, ce inseamna,
daca urmatorul termen este in 2019 si daca partea opusa va solicita o executie judecatoreasca.Mai pot avea un alt termen de judecata in 2019 ?
Multumesc anticipat.

Tip solutie: 242 c.pr.civ
Solutia pe scurt: În temeiul disp. art. 411 alin 1 pct. 2 NCPCiv suspendă judecata apelului pentru lipsa păr?ilor. Stabile?te termen administrativ de verificare la data de 03.06.2019. Cu recurs care se depune la Tribunalul Ia?i pe toată durata suspendării. Pronunţată în şedinţă publică azi, 20.11.2018.
Document: Încheiere - Suspendare 20.11.2018



Buna ziua,
Judecarea apelului s-a suspendat. In data de 03.06.2019, instanta din oficiu este obligata sa verifice daca vreuna dintre parti a facut cerere de repunere pe rol a cauzei, in caz contrar, in termen de 6 luni se perima. Data de 03.09.2019 fiind momentul implinirii celor 6 luni.
Dupa aceasta data, partea interesata, poate pune in executare silita hotararea pronuntata la fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces suspendat daia ileana daia ileana Am deschis un proces pentru anularea unei dispozitii de recuperare a unor sume ( in urma controlului efectuat de Curtea de Conturi s-a constatat ca toti ... (vezi toată discuția)
Buna seara nicu144 . va dnd cu o intrebare acum aflu daca se ... nicu144 nicu144 [b]buna seara nicu144 . va dnd cu o intrebare acum aflu daca se mai poate face ceva. 1. pot face recurs 2.,din ce vad eu s-a perimare dosarul asta ... (vezi toată discuția)
Ajutatima va rog cu un articol cu privire la recursul fata de ... Roman85 Roman85 Ajutatima va rog cu un articol cu privire la recursul fata de decizia de perimare aceasta find decizia tribunalului Braila ... (vezi toată discuția)