avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sponsorizare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sponsorizare

Pot sa acord unui SRL o sponsorizare cu bunuri din productia proprie ? In speta, un magazin care comercializeaza articole pentru pictura (sevalete, acoarele, pensule, etc) doreste sa faca o campanie timp de cca o saptamana si la fiecare produs cumparat sa ofere o sticla de apa cu vitamine (din productia noastra).
Ultima modificare: Joi, 22 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:50, 22 Noiembrie 2018
Da si ar fi ceva de genul pentru acordarea de produse gratuite (promotionale) clientilor.
Faceti factura cu produsele la valoarea normala de vanzare catre acea firma srl, dupa care adaugati pozitia de Discount, cu semnul minus si valoarea produselor.
Factura va fi introdusa in contabilitate cu valoarea zero, insa in gestiune trebuie evidentiate produsele respective.
Nu este sponsorizare.
Ultima modificare: Joi, 22 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret de intrare 0.01 mona rogoz mona rogoz am o nelamurira as dorii putin ajutor. Am o factura cu 10 produse la un pret si alta pozitie cu acelas produs cu pret 0.01 mentionez ca am gest glob ... (vezi toată discuția)
Factura cu valoare zero corinachivu corinachivu Este corect sa emit factura cu valoare zero(prima pozitie reprezinta marfa la pret de vanzare si a 2-a pozitie reprezinta discount egal cu valoarea de la ... (vezi toată discuția)
Bunuri cedate cu titlu gratuit corinachivu corinachivu Pentru produsele acordate gratuit clientului (la achiztionarea altor produse) am intocmit factura cu valoare 0. Clientul refuza factura si doreste aviz de ... (vezi toată discuția)