avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata la militari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata la militari

La militari am inteles ca se acorda 12 zile concediu obligatoriu fara plata: 6 in luna noiembrie si sase in luna decembrie. In situatia in care se lucreaza la tura 24 ore serviciu cu 72 ore liber cum se acorda concediul obligatoriu fara plata astfel incat sa fie respectata legea?
Cel mai recent răspuns: dborsanu , utilizator 00:23, 14 Noiembrie 2009
Dar contributiile se platesc pentru luna intreaga sau doar pentru zilele lucrate?
Si eu lucrez la bugetari si inca nu am inteles cum e cu art 10 alin (6)
Daca aflii un raspuns poate ma lamuresti si pe mine. Multumesc
la noi e simplu dar nu stiu daca si legal.liber simbata, duminica si luni, apoi vineri, simbata si duminica.luna viitoare se repeta.e normal sa primim concediu fara plata in zilele noastre libere?mentionez ca lucrez in program de 8 ore, luni-vineri
Toate contributiile se platesc pentru zilele/orele efectiv lucrate.
Nu puteti lua zi libera in zi nelucratoare (sambata-duminica) daca programul Dvs obisnuit e luni-vineri, 40 ore

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

concediul medical razvan.razvan razvan.razvan Buna ziua, Am o intrebare referitor la pontarea concediului medical. Spre exemplu luam o luna in care sunt 21 zile lucratoare deci 168 ore. Daca concediu ... (vezi toată discuția)
Despre serviciul de noapte marcus68 marcus68 Lucrez in privat...Dupa tura de noapte , luni , marti , miercuri , joi(de 8 ore),vineri mi se da liber...sambata -duminica fiind repausul obligatoriu...este ... (vezi toată discuția)
Cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore dorinelbraha dorinelbraha buna ziua cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore? se trece in foaia de prezenta sambata si duminica? exista un ... (vezi toată discuția)