Buna ziua
In anul 2005 am cumparat un teren facand cu vanzatorul un act de mana la primarie in prezenta a 2 martori cu datele si semnaturile noastre prezente pe aceea foaie. Anul acesta am decis sa fac actele pe teren doar ca vanzatorul nu mai doreste vanzarea lui acum deoarece pretul a crescut iar eu am fost nevoit sa.l dau in judecata. Acesta a dat o declaratie prin care recunoaste acel act dar nu s.a mai prezentat la ultimele 2 termene. La ultima infatisare, pe data de 20 noiembrie am fost instiintat de a face o expertiza a terenului in termen de 5zile(eu va trebui sa platesc o taxa la cec iar vanzatorul va trebui sa faca un act la primarie doar ca el refuza). Eu daca as face toate cele as avea vreo sansa de a castiga terenul in instanta? Sau de a recupera banii platiti pe teren plus impozitul platit de.a lungul anilor si toate celelalte costuri? Va multumesc
Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns corect, ar fi bine sa detaliati putin mai mult situatia acestui teren...in sensul de a preciza daca este un teren intravilan sau extravilan, etc. De asemenea, ar fi bine sa consultati un avocat care sa va sfatuiasca in demersurile viitore.