avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... enel-coface-debite imputate desi nu mai sunt proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

enel-coface-debite imputate desi nu mai sunt proprietar

Buna ziua,

In urma cu aproximativ 2 ani si jumatate am vandut un imobil. La vremea respectiva i s-a adus la cunostinta noului proprietar ca in termen de 30 de zile are obligatia sa faca toate contractele la utilitati.

Vremea a trecut, la un interval de timp regulat, tot primeam mesaje de la enel ca am datorii catre ei, eu reveneam cu telefon sa le explic situatia, precum si ca nu am date de contact al noului proprietar si sa mearga in teren pentru actualizarea datelor.

Astazi am primit un mesaj de la coface, firma ce se ocupa de recuperare, ceva de genul, ca daca nu platesc, sunt data in judecata deoarece figurez cu datorii la enel.

Mi se pare absurd, ca pana acum respectivul a putut plati pe numele meu, luna trecuta am inteles ca si-a facut un nou contract si enel-ul imi imputa mie datoria lui. Cum se face ca am contract de vanzare-cumparare si tot mie mi se cere sa fac plata?

Alte discuții în legătură

Probleme cu noul proprietar Mariww Mariww Buna ziua, am avut un imobil pe care l-am vândut anul trecut adică în septembrie 2017 acum mă sună de la Coface că am datorie la Enel suma 1650 de lei ... (vezi toată discuția)
Coface si enel, in pragul disperarii.... mariabc mariabc Buna ziua, Am o situatie cu cei de la Coface, respectiv Enel: la un moment dat am locuit cu chirie intr-un complex nou, apartamentul fiind proprietate a ... (vezi toată discuția)
Lamurire - cine plateste curentul? doina1960 doina1960 Am avut un ap.si anul trecut l-am vandut,fiind divortata de sot si cu procura de la el.Fostul sot a stat in ap. si nu a platit lumina asa ca cei de la enel ... (vezi toată discuția)