avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte trebuie ptr deschiderea punctului de lucru?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte trebuie ptr deschiderea punctului de lucru?

Săptămâna trecută am deschis un SRL acum trebuie sa deschid un punct de lucru, imi poate spune cineva ce acte trebuie ptr deschiderea acestui punct de lucru.? Dar pentru autorizația de la primărie? Va multumesc !
Ultima modificare: Joi, 22 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Geo georgy , utilizator 20:51, 22 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la registrul comertului cu actele in original de la infintarea srl si cu contractul de inchiriere sau de comodat pentru acel spatiu unde va functiona punctul de lucru.
În ce condiții trebuie acordul vecinilor ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social transformat si in punct lucrus Gisela Gisela Buna ziua. In apartamentul in care stau am creat sediu social al firmei mele. Am ramas fara punct de lucru deoarece pretul la chirii explodeaza exponential. Am ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)
Srl Adrian1978 Adrian1978 daca infintez un srl am nevie de vreo autorizatie de la primarie???? (vezi toată discuția)