avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional la CIM per det 2 luni
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional la CIM per det 2 luni

Buna ziua,
As dori sa stiu daca pot incheia un act aditional la un CIM per det 2 luni (25.09.18 - 26.11.18), durata de prelungire inca 1 luna ( 27.11.18 - 27.12.18).
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:34, 23 Noiembrie 2018
Cim-ul poate fi prelungit pana la 36 de luni
ok.
Multumesc!
Prelungirea se va face tot cu data de 26.
Deci trebuie inclusa ultima zi din CIM det 2 luni si in prelungirea cu 1 luna in actul aditional, respectiv 26.11.2018-27.12.2018?
Prelungirea CIM se transmite in data de 26, pentru ca trebuie transmisa anterior modificarii. (prelungire CIM 27.11-27.12)
Ultima modificare: Vineri, 23 Noiembrie 2018
Utilizatoarea, utilizator

Alte discuții în legătură

Angajare perioada determinata - prelungire contract padicam padicam Am angajat un baiat pe o functie pe o per det de o luna,apoi am schimbat functia si pt o alta per det tot de o luna.Acum tre sa prelungesc cim,dar vreau tot pt ... (vezi toată discuția)
Cim pe per. det.- de cate ori pot prelungi? hgabi hgabi Buna ziua, as dori sa va intreb de cate ori pot prelungi in CIM incheiat pe perioada determinata, conform noilor modificari ale Codului Muncii? Caz concret: ... (vezi toată discuția)
Contract de munca crinarav crinarav buna seara, am si eu o nelamurire cu privire la prelungirea contractului de munca pe perioada determinata: concret de cate ori se poate prelungi si cate zile ... (vezi toată discuția)