avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu dupa revenire din concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu dupa revenire din concediu fara plata

Dupa revenirea din concediul fara plata de 30 de zile,exista posibilitatea sa fiu reangajat cu salariul la nivelul anului 2022?Mentionez ca lucrez in sectorul bugetar si nu exista salariu similar in plata pe postul meu.Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 22 Noiembrie 2018
sorinacio71, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:53, 23 Noiembrie 2018
Nu prea exista o astfel de posibilitate ... reincadrarea trebuia facuta imediat dupa intrarea in vigoare a Legii 153/2017 si nu acum.
Inseamna ca legea este interpretata greșit la nivelul instituției unde lucrez, pt. ca celor care au fost angajați anul acesta li s-a dat salariul la nivelul anului 2022 chiar dacă exista salariu similar în plata(ceilalți au rămas la salariul vechi). Mulțumesc pt răspuns.
Intr-adevar, legea nu se aplica unitar ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare - cum se va calcul salariul ? ce prevederi legale se vor aplica ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog foarte frumos sa ma ajutati cu un raspuns ! In urma unui examen, 3 salariati au fost promovat pe un grad profesional imediat ... (vezi toată discuția)
Modificarea drepturilor salariale la intoarcerea din concediu de creștere a copilului EmiliaLucaci44 EmiliaLucaci44 Bună ziua! Ma numesc Emilia Lucaci și sunt profesor în învățământul preșcolar. Vă rog să mă ajutați să lămuresc următoarea situație: In ... (vezi toată discuția)
Salariul de bibliotecar cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Lucrez ca bibliotecar comunal din 1996, (am venit in biblioteca prin transfer), am studii superioare, trepte, gradatii le am pe toate, ce ... (vezi toată discuția)