avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bonurile de la POS se calculeaza ca articole contabile?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bonurile de la POS se calculeaza ca articole contabile?

Buna ziua! Am o firma mica, unde am instalat si un aparat POS pentru incasarea cu cardul. La fiecare incasare se emit doua bonuri,unul pentru firma,altul pentru client. Seara se transmite Settlement-ul, iar fiecare raport si bon le pun in plicuri pentru contabilitate, Contabila mea imi cere o suma fixa pentru servicii si suma de 1,50 pentru fiecare articol contabil ( Raport Z/factura primita/factura emisa). De luna trecuta observ ca mi se calculeaza un numar de articole pe factura finala de la contabilitate mult mai mare decat ce am avut eu pe luna aceea. Singura explicatie ar fi ca cei de la contabilitate imi calculeaza si bonurile cu raporturile de la POS, Este corect? Avand in vedere faptul ca lunar duc un extras de cont dupa tot ce incasez prin aceasta metoda? Nu ar trebui doar arhivate pentru caz de orice? ESTE OBLIGATORIU SAU OPTIONAL? Va multumesc frumos pentru atentie!
Cel mai recent răspuns: gabriela.camelia , utilizator 18:04, 22 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are nicio legatura contabilitatea cu modul cum v-ati inteles sa va platiti contabila.
Va multumesc frumos pentru raspuns si atentia acordata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Emitere bon fiscal / bon pos / factura fiscala vasy_282828 vasy_282828 Am o masina pe firma cu contract de comodat.Am efectuat la un service auto o reparatie.Mi s-a emis factura fiscala,deviz si bon POS.Factura a fost emisa ... (vezi toată discuția)
Rugaminte gabrielabaran gabrielabaran rog si eu pe cineva avizat sa ma lumineze intr-o problema,din fericire nu sunt contabil:P,sunt inginer:D,dar m-au pus sa le fac contabilitatea primara,acum ... (vezi toată discuția)