avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Banca

Buna seara. In urma cu o luna am vrut sa retrag o suma de bani din cont de la atm. Suma nu mi-a fost eliberata si apoi am extraso de la alt atm. Acum la salariu am fost anuntat de catre banca ca suma imi va fi retinuta din salariu. Comform normelor bancii ar trebuii sa astept 45 de zile pana sa se solutioneze o greseala a sistemului. In acest timp penalitatile la facturi si rate imi cresc. Plus ca aceasta greseala a sistemului mi-a provocat si neplaceri in familie. Exista vreo portita sa deschid un proces?! Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Tudor27 , utilizator 19:34, 29 Noiembrie 2018
Nu ma poate ajuta nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fluturas de salariu M123G M123G Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatieL in urma modificarii bazei de calcul CAS in 2012, mi s-a retinut din salariu anul acesta o suma in plus fata de ... (vezi toată discuția)
Bani retinuti de atm. in cate zile este obligata banca sa ii ... Daniela888 Daniela888 Bani retinuti de ATM. in cate zile este obligata banca sa ii restituie ? Am efectuat o retragere de la un ATM al altei banci fata de cea emitenta a cardului, ... (vezi toată discuția)
Problema la retragerea de numerar din bancomat ibmoldovan ibmoldovan Buna ziua. In anul 2012, luna Martie am dorit sa retrag de pe cardul personal suma de 3500 lei. Din nefericire, banca care mi-a emis cardul nu mai exista in ... (vezi toată discuția)