avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pensie alimentara

Bună seara ăsta dori sa întreb cât vine de plata lunar dacă are 1/6 pt fiecare copil cam cât vine suma lunara
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:29, 22 Noiembrie 2018
Buna seara,
Se imparte salarul net lunar la 6 si asta este suma de platit pentru fiecare copil LUNAR.
1/6 este cota LUNARA pentru fiecare copil din VENITUL NET!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine stabileste moneda pensiei alimentare (lei, euro) Ellyn Ellyn Buna ziua! Ajutati-ma va rog,nu stiu ce sa fac!!! Am 3 copii,2 in Italia si 1 in Romania,lucrez in Italia,am 2000 euro net,copilul din Romania m-a dat in ... (vezi toată discuția)
Cuantum pensie alimentara laszloioan laszloioan Buna seara as avea nevoie de ajutor.Am un copil minor dintr-o casnicie anterioara, m-am recasatorit si cu sotia actuala avem doi copii minori.Cuantumul de 25% ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate pt pfi RamonaMV RamonaMV Buna-ziua! Sunt PFI (persoana fizica independenta) - Medic Independent din iunie 2014, inainte am fost salariata. Lucrez 8 ore pe zi la o clinica si am un ... (vezi toată discuția)