avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Plata zilelor de concediu de odihna ramas neefectuat ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Plata zilelor de concediu de odihna ramas neefectuat din anul anterior

Un salariat inceteaza activitatea in anul 2018, luna octombrie si are un numar de 9 zile concediu de odihna ramas neefectuat din anul 2017 + zilele de concediu de odihna cuvenite pe anul 2018 pana la data incetarii activitatii.
Intrebare: Cand calculez cat se cuvine a fi platit pentru 9 zile de concediu ramas neefectuat din anul 2017 la care salariu brut ma raportez? (daca salariul brut pe ultimele 6 luni din 2017 diferă de salariul brut din anul 2018)
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:08, 23 Noiembrie 2018
La drepturile salariale din ultimele 3 luni anterioare celei în care a incetat raportul de serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara de curând eu mi-am dat demisia am fost in concediu ... Doraxxl Doraxxl Buna seara de curând eu mi-am dat demisia am fost in concediu medical până în 30 septembrie și toată luna octombrie în concediu de odihna ,as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de concediu de odihna patriciutza patriciutza Ce suma mi se cuvine la incetarea contractului de munca pt zilele de concediu neefectuate,daca salariul meu brut este 1380 lei iar nr zilelor de co neefectuate ... (vezi toată discuția)
Plata concediu neefectuat moneytaker moneytaker Buna ziua. Vreau sa ma clarific cu privire la plata concediilor de odihna neefectuate. Nu am luat concediu pe 2011, 2012, 2013, iar in 2014 intre 18 martie ... (vezi toată discuția)