avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovare functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovare functie

Buna ziua!
Sunt angajata in cadrul unei primarii in functia de referent asistent urbanism, incadrare pe studii medii, desi eu am avut facultate si master terminate la momentul angajarii. Asa a fost postul scos la concurs.
Se poate acum sa imi transforme postul in consilier (adica cu studii superioare) ????? Care este procedura, ce trebuie facut ca sa fiu incadrata pe post de consilier (cu studii superioare) ?????
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:03, 23 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Organizarea unui concurs/examen.
Colegii de la urbanism de la Consiliul Judetean mi-au spus ca trebuie schimbata organigrama si postul fara ca eu sa mai dau concurs. Este adevarat ce spun ei? Se poate face asa?
Nu cred asta. .. Mai repede se merge pe schimbarea organigramei și apoi ocuparea postului prin concurs nu prin transformaea lui .
Ultima modificare: Vineri, 23 Noiembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformarea functiei publice de referent, gradul iii, grad prof. asistent in functia publica de inspector i, clasa iii, grad prof. asistent, compartimentul urbanism catalinbanita catalinbanita Buna ziua! Doresc sa ma lamuriti intr-o problema. La o primarie de comuna, in urma cu cativa ani a luat fiinta un compartiment de urbanism. Persoana care a ... (vezi toată discuția)
Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)
Bună seara. din 2018 sunt funcționar public pe un post cu studii ... Butucea Mihaela Butucea Mihaela Bună seara. Din 2018 sunt funcționar public pe un post cu studii medii, economice. Am terminat facultatea de economie înaintea angajării și un master în ... (vezi toată discuția)