avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună seara. Din 2018 sunt funcționar public pe un ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună seara. Din 2018 sunt funcționar public pe un post cu studii ...

Bună seara. Din 2018 sunt funcționar public pe un post cu studii medii, economice. Am terminat facultatea de economie înaintea angajării și un master în managementul organizațiilor publice, anul trecut. În ce condiții as putea trece pe un post cu studii superioare?
Cel mai recent răspuns: Butucea Mihaela , utilizator 18:34, 25 Ianuarie 2024
In conditiile transformarii postului in post cu studii superioare.
Instituția spune ca e nevoie un concurs de recrutare în cazul.meu. Ma puteți ajuta cu mai multe detalii legate de aceasta transformare și examen? Pot fi încadrată pe studii superioare ca debutant sau pot și asistent?

Cornel Vasile a scris:

In conditiile transformarii postului in post cu studii superioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public cetateanuly cetateanuly Sunt angajat ca referent cu toate ca am studii superioare terminate inaintea angajarii Am acceptat acest post pentru ca doar posturile de referent erau ... (vezi toată discuția)
Intrebare transformare post alinusha29 alinusha29 Buna seara. Am o nelamurire: in anul 2008 am fost incadrata ca referent contractual su atributii de asistenta sociala la o primarie cu studii medii. In anul ... (vezi toată discuția)
Functionar public promovare milan65 milan65 Sunt functionar public din 2006, am intrat in sistem pe un post de referent (studii medii) . Am absolvit stiintele juridice inainte de a deveni functionar ... (vezi toată discuția)