avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor amenda parcare
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

amenda parcare

Buna ziua! ma puteti ajuta, va rog?!
daca am parcat neregulamentar si mi s-a ridicat masina insa am ajuns la timp si am platit taxa de coborare a masinii, este corect sa mai primesc si amenda?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:55, 23 Noiembrie 2018
Ati parcat neregulamentar dupa cum singur spuneti, deci amenda contraventionala este logica. Dvs. ati platit doar taxa de coborare masina pentru ca vi s-a ridicat masina in urma parcarii neregulamentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut, astazi, dimineata, am primit amenda pe motivul parcarii ... robertgorgota robertgorgota Va salut, Astazi, dimineata, am primit amenda pe motivul parcarii neregulamentare. Masina era parcata pe strada din fata blocului (tipic bucuresti), ... (vezi toată discuția)
Masina ridicata Boros Boros Buna ziua. In data de 23/08/2014 mi-a fost ridicata masina din cauza parcarii neregulamentare intr-o parcare a unui hotel. In momentul in care m-am ... (vezi toată discuția)
Notele de constatare pentru parcări neregulamentare ale poliției locale freesergiu freesergiu Referitor la acele note de constatare pe care Politia Locala le lasa sub stergatoarele masinilor pentru parcarile neregulamentare,exista vreun termen de ... (vezi toată discuția)