avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul salariu in concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul salariu in concediu medical

Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu o problemă si anume eu sunt angajată la o firmă de aproape 6 ani încadrată cu minim pe economie, însă nu stiu daca si cu studii superioare. Din februarie acestui an sunt in concediu medical 100% fiind operată de cancer. Se poate sti cum sa-mi calculez salariul lunar pe acest cod de indemnizație (14)? Deoarece pana acuma primeam o anume suma iar acuma se doreste sa mi se dea alta suma mai mica. As vrea sa stiu cat se primeste in cazul meu la salariul minim pe economie. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical cod 14 georgestan georgestan Ce valoare are cuantumul lunar primit dintr-un salariu de 2800 ron daca pacientul este în concediu medical cu codul 14 (boli de cancer)? (vezi toată discuția)
Salarizarea dupa absolvirea facultatii lupan2maria lupan2maria as dori si eu o informatie si nu stiu de unde sa o obtin ma poate cineva lamuri? va rog din suflet am fost angajata la o primarie rurala ca referent cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu medical pe cod 14 ionuti71 ionuti71 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatorul caz: Sotia este angajata unei firme din luna noiembrie 2012, avand salariul minim pe economie de 700 lei. ... (vezi toată discuția)