avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am fost executat silit a doua oară în același dosar ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am fost executat silit a doua oară în același dosar iar executorul nu recunoaște, deși am depus dovada plăților efectuate la prima executare. Ce se poate face în această situație?

Buna ziua, in urma unei a doua executari silite la acelasi dosar am depus la executor dovada platilor efectuate conform primei executari plus confirmarile de la ei de la birou ca au primit banii si nu mi se recunoaste acest fapt, mai mult a si schimbat data in care mi-a fost trimisa prima executare ! Ce se poate face privitor clar la acest abuz ? Multumesc !
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 14:12, 26 Noiembrie 2018
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangere la instanta de executare, plangere la parchetul de pe langa curtea de apel, plangere la camera si uniunea executorilor judecatoresti si plangere la organismului de resort din cadrul ministerului de justitie.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si contestatie la executare sa fie sigur ca nu mai pleaca executorul cu niste bani pana se solutioneaza toate aceste plangeri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine controleaza activitatea executorilor judecatoresti gheorgheangelica gheorgheangelica Am o problema cu un birou de executare silita, in sensul in care desi poprirea a fost finalizata din luna octombrie 2018, executorul nu mi-a virat inca toat[ ... (vezi toată discuția)
Poprire de catre executor judecatoresc marian72 marian72 Buna ziua ! Am instituita o poprire de catre un executor judecatoresc ,in suma de 4,372 lei , dintre care 826 lei sunt cheltuieli de executare silita ... (vezi toată discuția)
Executare silita lg. 10/2001 dragosbutucea dragosbutucea Am obtinut o hot.jud. definitiva in baza legii 10/2001, investita cu (magica) formula executorie. Bineinteles ca primaria refuza sa o onoreze. Problema e ca ... (vezi toată discuția)