avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sanctiune disciplinara in urma unei anchete deschisa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sanctiune disciplinara in urma unei anchete deschisa de conducerea institutiei in care lucrez.

Cum pot combate o sanctiune data de conducerea institutiei unde lucrez,declansata de intocmirea unui process-verbal in care sunt mentionate generalitati fara a puncta vreo fapta anume la adresa mea sau vreo dovada
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:36, 23 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decizia de sanctionare poate fi contestata de salariat la instantele judecatoresti competente - Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul - in termen de 30 de zile calendaristice de la data comunicarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen contestatie carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! In cazul desfacerii CIM cu art. 61 / a , care este termenul in care poate fi contestata decizia de incetare a CIM ? ... (vezi toată discuția)
Penalizare abuziva craciuniliutza craciuniliutza Buna Ziua. Doresc sa stiu daca exista in Codul Muncii un articol, in baza caruia pot fi sanctionat de patronul firmei, pentru IGNORANTA??? Mai precis, in ... (vezi toată discuția)
Contestatie sanctiune maria_mirela maria_mirela Buna ziua, Am primit o penalizare de 100 lei, despre care am auzit din gura in gura , nu mi s-a inmanat nimic deocamdata (fapta comisa pe data de 2-10-2014 ... (vezi toată discuția)