avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna seara, (incerc sa explic situatia cat pe scurt posibil)
Bunicul meu vitreg a decedat anul trecut . Mentionez ca si sora mamei a decedat 2012 si bunica 2003. Dupa niciuna din ele nu a fost facuta succesiunea. Bineinteles acum trebuie sa le luam pe rand pana la bunic.
Bunicul vitreg nu mai are neamuri in viata. Stiu doar ca fratele lui a avut 2 fete pe care nici macar nu stiu cum le cheama. Am inceput succesiunea la un notar care avea dosarul bunicii din 2003. Am facut succesiunea dupa bunica,sora si ne-am blocat la bunic. Am mentionat ca nu stiu nici macar cum le cheama pe fetele alea si el mi-a zis sa le caut. Nu era normal sa se dea un anunt in ziar ? Ce putem face ca sa se termine nebunia asta!?
Ultima modificare: Vineri, 23 Noiembrie 2018
CristinaMaria0804, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 08:25, 24 Noiembrie 2018
Mătușa (decedata in 2012) este fiica bunicului? A avut copii?
Nu a avut copii.
Este fiica vitrega
Dacă nu mai există rude pana la gradul 4 inclusiv, moștenirea e vacanta si o va lua statul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema este asa: bunica mea proprietara, bunic decedat! avea doi ... CristinaP90 CristinaP90 Problema este asa:Bunica mea proprietara,bunic decedat!Avea doi copii Tatal meu si sora lui.Tatal meu a decedat inaintea bunicii.Am ramas eu si mama (fiind ... (vezi toată discuția)
Succesiune raluca77 raluca77 Bunica ii poate face testament mamei pe toata casa?Acesta poate fi atacat in justitie de sora vitrega? (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat, unchiul meu a murit ... Hungan Hungan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat, unchiul meu a murit in 2001. Dupa succesiune apartamentul acestuia s-a impartit 1/4 matusei mele si 3/4 ... (vezi toată discuția)