Am inteles perfect aceste aspecte si din pacate situatia este fără ieșire în cazul meu
.Ceea ce m-a supărat si frustrat peste măsură a fost hotărârea asociației de a obliga,bineinteles prin hotărârile de sedinta,ca in scara unde locuiesc sa se monteze apometre cu citire de afara,apometre care costa 400 lei bucata. Cum avem cate 4,va inchipuiti cati bani scot pe seama prostilor!Adica este un pret exagerat. Cei care nu se supun acestei hotărâri vor fi trecuți în regim pausal si vor suporta in întregime si pierderile de pe coloana. Nedrept din punctul meu de vedere însă până una alta,înghițim in sec si plătim,de de asta am ajuns bătaia de joc a hoților. Va multumesc pt. raspunsurile dvs.
ynocentta a scris:
Nu puteti plati apa direct la furnizor pentru simplul motiv ca beneficiati de alimentare in sistem centralizat iar contractul de furnizare apa este incheiat intre furnizor si beneficiar=asociatia de proprietari
Daca aveati incheiat contract individual cu furnizorul de utilitati,atunci puteati achita consumul individual direct furnizorului
Dar...achitarea consumurilor individuale nu are legatura sau nu este conditionata de calitatea de membru proprietar