avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost ironizată și ulterior amenințată de cineva ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost ironizată și ulterior amenințată de cineva de la paza unui supermaket pentru că nu am reușit să pun bonul la cititorul automat. Am depus o reclamație, dar în mod sigur nu se vor lua măsuri. Ce aș mai putea să fac?

Buna seara . In seara asta eram cu mama in Auchan militari . De regula nu ies pe la casele noi și foarte practice unde te duci cu bonul la roboțel ca sa plătești dar in seara asta am făcut o excepție . Doamna de la paza fiind nervoasa și suparata după o zi grea de munca (scuza supervizorului) a avut niște replici acide la adresa mea ca nu știam sa pun bonul la aparat . M-am întors la ea și i-am cerut de câteva ori sa îmi spună numele ei ca as vrea sa ii fac reclamație , fără alte discuții . Ea a venit la mine și a ridicat pumnul in fata mea moment in care eu am ripostat verbal . Am ajuns la supervizoare cu care nu am avut ce sa vorbesc , susținea ca e vina mea ca am adus injurii nefondate angajatei și ca noi oamenii mereu desconsideram angajații din supermarket . Ce e de făcut ? Am făcut o reclamație scrisă acolo dar sigur nu se va face nimic pentru ca se susțineau unii pe alții . Practic supervizoarea era ok cu comportamentul angajatei care ridica pumnu la clienți , problema ei era cu clienții care desconsidera bieții angajați . Mulțumesc !
Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Raluca Dudescu , Consultant managementul calitatii 00:27, 5 Decembrie 2018
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este posibil să se ia unele măsuri față de comportamentul inadecvat al persoanei de la pază. Mai interesați-vă. Altfel, nu vă bateți capul prea mult, trăim în România, unde conflictul este la el acasă, cum s-ar spune. Încercați să evitați pe viitor, cel mai practic așa ar fi ...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,

Si eu stau in zona si merg des la Auchan Militari. Nu se va intampla nimic deoarece cei de acolo se apara intre ei. Mie mi-i s-a furat geanta in Auchan acum 3 ani si pana nu am apelat la politie nu am fost lasata sa vad pe camere ce s-a intamplat si paznicii radeau de mine.
Pana la urma s-a prins hoata a doua zi furand din Kaufland si, datorita pazei de acolo, a fost retinuta.
Paznicii si personalul din Auchan sunt varza, au probleme cu angajarile etc. Doar reclamatii facute direct la conducere pot rezolva ceva.
Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2018
angi84, utilizator
Firma e paza e subcontractata de complexul comercial.
Face reclamatie la directorul complexului Auchan, ii va da afara pe toti paznicii si va penaliza comercial furnizorul de servicii de paza.

Faceti reclamatie si la politie si solicitati ridicarea probelor video.

Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Au voie agentii de paza si protectie la perchezitie corporala? olteanudaniela olteanudaniela Buna ziua am cateva intrebari care as dori,daca se poate sa imi raspundeti.Locuiesc vis-a-vis de unul dintre lanturile de supermarketur Kaufland, vizitez ... (vezi toată discuția)
Acuzație penală (furt din supermarket) pe nedrept Ioannaaa Ioannaaa Bună ziua! Am și eu o problemã și aș dori să îmi cunosc mai bine drepturile și ce ar trebui să fac. Săptămâna trecută am fost la Kaufland după ... (vezi toată discuția)
Am fost dat afara din magazinul metro împreuna cu sotia Matei Sebi Matei Sebi Este normal sa fiu dat afara si înjurat de șeful paznicilor de la Metro Bacau? (vezi toată discuția)