avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parcare langa o proprietate privata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parcare langa o proprietate privata

Buna ziua,

Am o dilema cu privire la un loc de parcare langa o proprietate privata.
Este vorba de o casa,langa care este un spatiu public de aproximativ 5-6 metrii,unde s-au marcat locuri de parcare private. Parcarile private sunt amenajate lao distanta de 2-2.5 metrii de casa,pozitionate in asa fel incat masinile se parcheaza perpendicular cu casa.

Distanta dintre casa si locurile de parcare amenajate imi permit sa intru cu masina intre ele si sa parchez paralel cu casa.

Imi puteti va rog spune,din moment ce este spatiu public (teorectic,si daca proprietarul casei nu vine cu niste acte care sa confirme ca are x metrii in jurul casei ca proprietate privata),pot parca in situatia aceasta?
Cale de acces am indiferent de situatie.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 12:09, 25 Noiembrie 2018
Nu prea inteleg ceva. Daca este un spatiu public, cum sunt amenajate parcari private ? Apoi, normal intre casa si parcari, daca sunt pe strada, ar trebui sa existe trotuar, iar pe trotuar nu prea se parcheaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate masina straina sa parcheze langa blocul nostru ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca cu urmatoarea problema: Langa blocul unde locuiesc este un trotuar lat de 2 m., in continuare ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa mi se ridice masina pentru ca parchez pe trotuar, langa blocul in care locuiesc? little_30devil little_30devil Paralel cu blocul in care locuiesc este un mic trotuar (jumatate de metru latime).Sunt doar 9 locuri de parcare pentru 2 blocuri de 10 etaje. Este posibil sa ... (vezi toată discuția)
Parcarea -politia poate face ceva ? emanuela_ab emanuela_ab buna seara , ma ajutati si pe mine va rog ! parcarea in fata blocului , odata marcata acum s-a sters. Fiind la drum public se refuza alocarea de locuri ... (vezi toată discuția)