avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Perioada inspectie fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Perioada inspectie fiscala

In cazul inspectiei fiscale la momentul oct 2018 ce ani intra in perioada verificata?Daca termenul de prescriptie este de 5 ani, de ce se verifica inclusiv anul 2012?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 08:54, 25 Noiembrie 2018
Se iau in considerare anii calendaristici intregi. Adica fara 2018. Ca urmare, cei 5 ani sunt: 2017, 2016, 2015, 2014 si 2013.

Cereti o explcatie in scris referitor la acest lucru.
Ultima modificare: Duminică, 25 Noiembrie 2018
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie asigurari de sanatate Carmen Patrascoiu Carmen Patrascoiu Buna seara, La sfarsitul anului 2011 sotul meu a participat la un concurs TV si a castigat o anumita suma de bani. I s-a retinut impozitul aferent, la sursa. ... (vezi toată discuția)
Datorii anaf din 2012 dsubti dsubti Buna ziua, in anul 2012 am fost ptr o foarte scurta perioada de timp broker de asigurari. Firma la care am lucrat ca si consultant mi-a dat fisa fiscala la ... (vezi toată discuția)
Am de recuperat pierderea fiscala corina74 corina74 Buna ziua, Am nevoie de mare ajutor;daca am recuperat pierderea fiscala din 2008 in 2013,cand mai pot recupera din pierderea fiscala? Multumesc ... (vezi toată discuția)