avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Părăsire de domiciliu cu doi copii minori de 10 ani ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Părăsire de domiciliu cu doi copii minori de 10 ani și 7 ani

Ma poate baga soțul la părăsire de domiciliu dacă plec cu ambi copii la părinți fără ai aduce la cunoștință e agresiv verbal, bea, nu are servici multumesc
Cel mai recent răspuns: avocatmaria , utilizator 23:05, 26 Noiembrie 2018
Daca procedati în acest mod este indicat sa deschideți si divorțul daca nu doriti sa va împăcați.
Asa se procedează.
Nu există reglementată o asemenea instituție juridică, plecați liniștită.
Cu privire la divorț, intentați-l când sunteți pregătită.
Mergeți cu minorii intr un loc sigur, apoi introduceți cererea de divort

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului Georgiana450033 Georgiana450033 Eu și soțul nu ne înțelegem,sunt agresată fizic și verbal, fizic nu am dovezi,nu lasă urme. Dacă plec cu copilul la ai mei,stăm într-un cămin,am ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu? galive galive Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu informatii in urmatoarea situatie. In urma atmosferei tensionate de acasa (sot agresiv fata de mine si copil), mi-am luat ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez bladecris bladecris Buna ziua, am cateva intrebari referitoare la divort, prin postul pe acest forum as dori si alte pareri in speranta ca voi gasi o solutionare mai rapida sau ... (vezi toată discuția)