avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Scoatere persoane de la întreținere apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Scoatere persoane de la întreținere apartament

Buna ziua!
Sunt proprietata unui apartament cu doua camere.Locuiesc in acest apartament in lunile din martie pana in septembrie.In celelaltr luni de iarna lu locuiesc in acel apartament si doar merg uneori sa imi mai iau ce am nevoie, anumite lucruri sau haine pentru mine sau copil. Mentionez ca in acest apartament in perioada lunilor de iarna mai merg de Craciun sa petrec o zi si sau doua.intrebare: In aceste luni ma pot scoate de la intretinere?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 20:26, 26 Noiembrie 2018
Va poate scoate de la întreținere dar tot veti plati anumite cheltuieli fiind proprietar.
Puteti închiria ca sa economisiti cheltuielile la întreținere.
Chiar daca apartamentul nu este locuit proprietarul detine obligatia legala sa achite lunar c/v cote comune-daca apartamnetul este contorizat individual
Pentru a fi scos de la intretinere proprietarul detine obligatia sa informeze oficial asociatia ca in perioada X apartamentul urmeaza sa nu fie locuit
Se trec la calcul perioadele de locuit peste 15 zile/luna
Am anuntat la asociatie ca nu o sa mai locuiesc la acel domiciliu cateva luni bune, asa cum am procedat si anul trecut pana in luna martie cand am mers iar la asociatie sa ma trec la intretinere.Tinand cont de ceea ce spuneti ca ma pot scoate de la intretinete daca locuiesc in acel apartament mai putin de 15 zile vin cu o alta intrebare: daca un sfarsit de saptaman sau 2 zile pe luna merg acolo si consum apa fie ca spal cateva rufe fie ca imi serbez o zi sau petrec sarbatorile de Craciun trebuie sa anunt la asociatie? Mentionez ca am apometru pe apartament iar daca consum apa maxim 1 m dau citirea la asociatie. Multumesc frumos!
Doamna, o intrebare: cam care este valoarea repartizarilor de costuri pentru locuinta dvs. cu zero persoane si repartizarea cu 1-2 persoane?
Incercati sa intelegeti aceste lucruri si nu o sa va mai plangeti pe forum. Am o locuinta, sunt proprietar si trebuie sa-mi achit in mod responsabil costurile repartizate. Acest lucru este valabil in toate cazurile, adica puteti locui si la casa individuala, nu la bloc, da?
Domnule Adam... nu se plange nimeni.Ceream doar o lamurire cu referire la aceasta problema.Daca sunteti asa deranjat de aceasta intrebare puteti sa evitati sa raspundeti.Este strict problema unora daca isi permit sau nu sa plateasca.Va multumesc pentru intelegere si va doresc o zi minunata...

Alte discuții în legătură

Numar persoane intretinere Michaela2014 Michaela2014 Buna ziua, In martie anul acesta am facut o cerere cum ca nu locuiesc la adresa si am fost trecuta la intretinere cu numar redus de persoane, pana in luna ... (vezi toată discuția)
Intrebare laur_13 laur_13 daca nu locuiesc int-ro locuinta la bloc ce trebuie sa platesc? adimistrator? lumina pe scara? femeia de servici? (vezi toată discuția)
Buna ziua,va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema,detin ... paula38 paula38 Buna ziua,va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema,detin o garsoniera din luna august anul trecut si pina in prezent nefiind in tara ,nu am putut citi ... (vezi toată discuția)