Buna ziua!
Sunt proprietata unui apartament cu doua camere.Locuiesc in acest apartament in lunile din martie pana in septembrie.In celelaltr luni de iarna lu locuiesc in acel apartament si doar merg uneori sa imi mai iau ce am nevoie, anumite lucruri sau haine pentru mine sau copil. Mentionez ca in acest apartament in perioada lunilor de iarna mai merg de Craciun sa petrec o zi si sau doua.intrebare: In aceste luni ma pot scoate de la intretinere?
Multumesc frumos!
Aaaaaa, eu credeam ca plangeti doamna. Acum ca v-ati lamurit, putem discuta pe shleau problema, asa de principiu? Dvs. aveti impresia ca cei de la asociatie stau cu un carnet de pontaj la usa blocului pentru a sti cate zile vin proprietarii in locuinta (mai ales cei care au notificat asociatia ca in perioada..... apartamentul nu este locuit) ?
Eu de ce sa fiu deranjat, nu sunteti la noi in asociatie, asa ca vorbiti discutii pe-aici, da? Eu chiar incercam sa va clarific aceasta chestiune, dar daca aveti obiceiul sa intelegeti pe dos - este treaba dvs. Sper ca ati primit raspunsuri de bun simt de la colegii de forum!
Si eu va doresc, de acum o seara linistita.