avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Neacordare acord bransare la reteaua de distributie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Neacordare acord bransare la reteaua de distributie de gaz.

Buna ziua,

Am cumparat un apartament de la un proprietar de cladire-pensiune care a dezmembrat o parte din cladire. La momentul cumpararii, utilitatile erau la comun. As vrea sa ma debransez de la incalzire si sa imi pun o centrala pe gaz, Am nevoie de bransament la reteaua de gaz. Proprietarul nu este de acord sa ma bransez la reteaua lui, iar furnizorul de gaz nu vrea sa faca un alt bransament separat la reteaua publica de gaz.
Ce pot face in aceasta situatie?
Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 25 Noiembrie 2018
adriansimo, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriansimo , utilizator 07:40, 29 Noiembrie 2018
Strangeti dovezi scrise si deschideți proces pentru a obține ce aveti nevoie.
În ce oras va aflați?
Buna ziua,

Ce dovezi scrise?
Locuinta este in Comuna Giroc, Jud. Timis.

Va multumesc.

Adrian Simo
Ultima modificare: Marți, 27 Noiembrie 2018
adriansimo, utilizator
Adresați o notificare scrisă proprietarului.
Mergeți cu doi martori la usa lui ca sa confirme refuzul verbal.
Apoi deschideți proces daca refuzul este nejustificat.
El pretinde ca instalatia existenta a fost dimensionata strict pentru necesarul curent de gaz metan si ca bransarea mea ar depasi capacitatea instalatiei existente. Eu nu am cum se verific acest lucru.
Cei de la gaze trebuie sa stie parametrii.
Dacă este adevărat ce zice nu veti castiga dar cei de la gaze trebuie sa faca o altă țeavă.

Adresați cerere scrisă ca sa va raspunda in scris cei de la gaze în afara de solicitarea unui răspuns din partea celui care are țeava.

Alte discuții în legătură

Problema cu acordul proprietarilor coloanei de gaze.... StefanStelian StefanStelian Am hotarat de curand sa fac demersurile necesare pentru bransarea la coloana de gaze din scara blocului in vederea montarii unei centrale de ... (vezi toată discuția)
Acord extindere retea de gaz Zoltan.Ormos Zoltan.Ormos Buna Doresc sa fac o extindere a unei retele de gaz deja existente. Reteau existenta a fost construita de o asociatie sponsorizata din fonduri din strainatate ... (vezi toată discuția)
Bransament de gaz nik1a nik1a As dori sa aflu in cazul solicitarii la distrigaz a unei racordarii la retea de gaz, in conditiile in care locuiesc intr-un imobil cu trei etaje si ... (vezi toată discuția)