avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Neacordare acord bransare la reteaua de distributie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Neacordare acord bransare la reteaua de distributie de gaz.

Buna ziua,

Am cumparat un apartament de la un proprietar de cladire-pensiune care a dezmembrat o parte din cladire. La momentul cumpararii, utilitatile erau la comun. As vrea sa ma debransez de la incalzire si sa imi pun o centrala pe gaz, Am nevoie de bransament la reteaua de gaz. Proprietarul nu este de acord sa ma bransez la reteaua lui, iar furnizorul de gaz nu vrea sa faca un alt bransament separat la reteaua publica de gaz.
Ce pot face in aceasta situatie?
Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 25 Noiembrie 2018
adriansimo, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriansimo , utilizator 07:40, 29 Noiembrie 2018
Buna ziua,

Art. 50 din Legea 167/2018 care modifica articolul 151 din Legea 123/2012 nu implica obligativitatea distribuitorului de gaz sa ma racordeze fara conditii?

Va multumesc.

Sa aveti o zi buna.
Ultima modificare: Joi, 29 Noiembrie 2018
adriansimo, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu acordul proprietarilor coloanei de gaze.... StefanStelian StefanStelian Am hotarat de curand sa fac demersurile necesare pentru bransarea la coloana de gaze din scara blocului in vederea montarii unei centrale de ... (vezi toată discuția)
Acord extindere retea de gaz Zoltan.Ormos Zoltan.Ormos Buna Doresc sa fac o extindere a unei retele de gaz deja existente. Reteau existenta a fost construita de o asociatie sponsorizata din fonduri din strainatate ... (vezi toată discuția)
Bransament de gaz nik1a nik1a As dori sa aflu in cazul solicitarii la distrigaz a unei racordarii la retea de gaz, in conditiile in care locuiesc intr-un imobil cu trei etaje si ... (vezi toată discuția)