avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... proprietar nu vrea sa participe la reparațiile de la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

proprietar nu vrea sa participe la reparațiile de la bloc

un vecin nu vrea sa participe la reparațiile de la bloc (schimbat acoperis bloc ,alte reparatii) .care ar fi solutia .cum putem recupera banii din cota parte indiviza din proprietatea comună.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:06, 25 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legiuitorul a prevazut ca in cazul acumularii de orice sume cu titlu de restanta,asociatia d eproprietari are dreptul sa aplice initial penalitati in cuantumul dispus de adunarea generala,iar in cazul in care proprietarul staruie sa nu achite cotele de intretinere inclusiv cele comune,asociatia de proprietari in temeiul disp L nr 196/2018 are dreptul sa demareze procedura de recuperare debite in instanta si sa instituie privilegiul imobiliar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua un proprietar din bloc refuza sa plateasca întreținerea ... Alexandrugh Alexandrugh Buna ziua un proprietar din bloc refuza sa plateasca întreținerea , are restante de peste 2000 de lei, proprietarul se justifica ca nu plateste deorece ... (vezi toată discuția)
Locuiesc intr-un bloc cu risc seismic ridicat. anul trecut primaria ... Cristina0414 Cristina0414 Locuiesc Intr-un bloc cu risc seismic ridicat. Anul trecut primaria a vrut sa consolideze blocul dar multi locatari nu au vrut sa se mute. Acum vor sa repare ... (vezi toată discuția)
Izolarea exterioara a blocului ratfelicia ratfelicia Buna ziua, Sunt presedinte la asociatia de proprietari, avem in discutie izolarea exterioara a blocului. La adunarea generala s-a hotatat ... (vezi toată discuția)