avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie copil

Bună seara.îmi expira buletinul pe 9 decembrie 2018.pe data de 4 decembrie trebuie sa depun actele pentru indemnizatie de creștere copil.este vreo problema oare?abia pe data de 6 decembrie am prins loc pt programare la buletin.
Cel mai recent răspuns: Cristina 87 , utilizator 10:01, 26 Noiembrie 2018
Buna ziua!
Atata vreme cat buletinul este valabil la data la care depuneti actele, nu ar trebui sa aveti vreo problema in acest sens.
Ce bine!Mulțumesc mult pentru răspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru creșterea copilului AlexandraLarisa AlexandraLarisa Bună. As dori sa întreb, eu am lucrat din 18 Ianuarie 2018, am rămas însărcinată în Februarie și am născut pe 2 Noiembrie, am avut concediu de 126 ... (vezi toată discuția)
Buna seara.imi expira buletinul in 10 decembrie .sotul vrea sa ... Carmen Morar Carmen Morar Buna seara.Imi expira buletinul in 10 decembrie .Sotul vrea sa mergem la Viena la targul de Craciun in data de 8 si sa ne intoarcem in 10.Oare ii posibil sa ... (vezi toată discuția)
Somaj absolventi 2009 adina_md adina_md Buna ziua!am o intrebare legata de dreptul la ajutorul de somaj acordat absolventilor de studii superioare din 2009. mai precis, am terminat medicina in ... (vezi toată discuția)