avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna seara.Imi expira buletinul in 10 decembrie .Sotul ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna seara.Imi expira buletinul in 10 decembrie .Sotul vrea sa ...

Buna seara.Imi expira buletinul in 10 decembrie .Sotul vrea sa mergem la Viena la targul de Craciun in data de 8 si sa ne intoarcem in 10.Oare ii posibil sa ies si sa intru ok in tara ?Nu mai am timp sa il fac pana atunci,pt ca nu il primesc pe cel nou asa repede.
Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 18:18, 5 Decembrie 2023
Bună dimineața,

Cartea de identitate e în termen inclusiv în data expirării, mergeți liniștită.
Multumesc frumos.

Manuela Rășină a scris:

Bună dimineața,

Cartea de identitate e în termen inclusiv în data expirării, mergeți liniștită.

Cu plăcere, vacanță frumoasă :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Călătorie minor român cu carte de identitate italiană Antonia.n Nety Antonia.n Nety Buna seara! Am o fetiță de doi ani,nascuta în Italia! Aș dori să plec in Romania cu ea cat mai repede,adica în două săptămâni și am înțeles că am ... (vezi toată discuția)
Expirare buletin, iesirea din tara Cosmin299 Cosmin299 Buna Ziua Am si eu o intrebare...Daca imi expira buletinul la sfarsitul lunii si vreau sa ies din tara pana atunci se poate? legea 248/2005 este valabila si ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat strainatate dumutaadrian dumutaadrian Buna ziua,o mica problema am.Mama mea este in Italia, si i-a expirat buletinu,ar putea veni in tara sa isi reinnoiasca buletinu ,dar sa nu fie ceva probleme la ... (vezi toată discuția)