avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere cu permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere cu permis suspendat

În urma conducerii cu permisul suspendat am fost condamnat la 6 luni inchisoare si amanarea pedepsei la 2 doi ani de supraveghere.au trecut si cele 10 zile in care puteam face apel.
Acum cat ar mai trebui sa astept si in ce conditii pot recupera permisul??
Mentionez ca acasa am primit decât "minuta.
Trebuie sa mergeti la instanta dupa ce primiti hotararea sa o legalizati, după care mergeti la poliție.
Si aveti idee cat timp ar dura pana primesc hotararea?
Hotararea minuta a venit la 2-3 zile.
Conform legii hotărârea se redactează în cel mult 30 de zile de la pronunţare, dar acest termen nu se prea respecta.
Ultima modificare: Marți, 27 Noiembrie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanarea aplicarii pedepsei-comunicare hotarare Cristi2fzr Cristi2fzr Buna ziua!stie cineva cat trebuie sa mai astept pana imi vine decizia finala dupa pronuntarea instantei de mai jos? Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! mi s-a terminat un proces pentru conducere a unui ... TFA90flav TFA90flav Buna ziua ! Mi s-a terminat un proces pentru conducere a unui autovehicul avand permisul suspendat , pedepasa la care am fost condamnat apare asa : \" În ... (vezi toată discuția)
Amanare pedeapsa - serviciul probatiuni xXx2013 xXx2013 Azi am primit o pedeapsa de 1 an inchisoare, cu amanarea executarii pedepsei pentru un termen de 2 ani sub supraveghere de la data ramanerii definitive a ... (vezi toată discuția)