avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pentru ce sume de bani pot fi executate bunuri mobile ...
Discuție deschisă în Executare silită

Pentru ce sume de bani pot fi executate bunuri mobile si imobile mari? case, masini

Buna ziua,

Doresc sa stiu pentru ce sume de bani pot fii scoase la vanzare masini sau apartamente, pentru ca este inuman si penibil sa imi scoata cineva la vanzare casa sau masina pentru o suma de cateva mii, chiar 10 sau 20mii de euro( pentru casa). Problema este ca atunci cand ii iei unui om casa, omul ala va ajunge pe strazi, pentru ca este greu sa te redresezi dupa asa o lovitura.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 13:47, 26 Noiembrie 2018
Peste 10.000 ron se îndreaptă si asupra casei .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
10.000 lei ar fi teoretic sub limita de executare mobiliara si imobiliara. Dar daca aveti o masina care valoareaza 5000 de euro sa spunem, merita o executare pentru o creanta de 1500 euro
Adica eu ca si creditor as vrea sa o execut.

Deja 10.000 de euro sunt foarte multi bani si cu siguranta se poate incepe executarea imobiliara. Dupa ce se scad toate costurile ramaneti cu diferenta de bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limita maximă de plată pe lună (sulta) Vladimir44 Vladimir44 Este foarte probabil ca eu să am de plătit o sultă fratelui meu în următoarea perioadă. Care este limita maximă de plată pe lună pentru o persoană ... (vezi toată discuția)
Executare silita corecta? adrianciuca1978 adrianciuca1978 Buna ziua, in urma cu 9 luni am cerut imprumut de la mama mea suma de 10.000 ron cu conditia ca in termen de 60 zile sa-i returnez banii cu o dobanda de 200 ... (vezi toată discuția)
Probleme intre mostenitori costi11 costi11 Am o nelamurire.Daca doi frati ce au mostenit o casa nu ajung la nici un consens privind impartirea unde ar trebui sa se adreseze? Mentionez ca unul dintre ei ... (vezi toată discuția)