avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum recuperez salariul de la patron
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum recuperez salariul de la patron

Am fost pus in preaviz după care aflu că am o lună Co fara plata că l-am cerut eu .total fals am lucrat acea lună și la plata nu a pus banii pe card .acum nimica banii ce pot face .am intrat în somaj
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:06, 23 Martie 2019
Faceti sesizare la ITM.
M-am adresat ITM am aflat că erau 4 luni neplatit contribuțiile acum au depus o rectificare și fiscul zice că au achitat .dar cu salariul neachitat? Firma a intrat în insolventa . Ce pot face ? Săi dau in judecata?
Angajator in insolventa: Ce drepturi au angajatii si cum isi pot recupera ei salariile neachitate?
www.avocatnet.ro/articol_414...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare aleluta aleluta Buna ziua, am si eu o intrebare, am lucrat la o firma si nu mi-am obtinut ultimele drepturi salariale, am inteles ca firma intra in insolventa, ce sanse am ... (vezi toată discuția)
Salariu neplătit Utilizatoranonimm Utilizatoranonimm Bună ziua! Am lucrat la o firmă, apoi au închis magazinul fără să mă anunțe. Nu au plătit chiria și au fost dați afară. Am înțeles că m-au ... (vezi toată discuția)
Insolventa aleluta aleluta CE SANSE SUNT SA IMI MAI RECUPEREZ DREPTURILE SALARIALE DE LA FOSTA FIRMA CARE A INTRAT IN INSOLVENTA? CE AM DE FACUT? (vezi toată discuția)