avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INSOLVENTA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INSOLVENTA

CE SANSE SUNT SA IMI MAI RECUPEREZ DREPTURILE SALARIALE DE LA FOSTA FIRMA CARE A INTRAT IN INSOLVENTA? CE AM DE FACUT?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:21, 18 Octombrie 2018
Angajator in insolventa: Ce drepturi au angajatii si cum isi pot recupera ei salariile neachitate?
www.avocatnet.ro/articol_414...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare aleluta aleluta Buna ziua, am si eu o intrebare, am lucrat la o firma si nu mi-am obtinut ultimele drepturi salariale, am inteles ca firma intra in insolventa, ce sanse am ... (vezi toată discuția)
Restante salariale dupa intrare in insolventa tudor88.2019 tudor88.2019 Buna ziua, Am restante salariale aferente perioadei septembrie2018 -ianuarie 2019. In februarie 2019 am incheiat contractul de munca conform art.81, al 8. ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez salariul de la patron Lungu mihai Lungu mihai Am fost pus in preaviz după care aflu că am o lună Co fara plata că l-am cerut eu .total fals am lucrat acea lună și la plata nu a pus banii pe card ... (vezi toată discuția)