avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Antena GSM
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Antena GSM

Vreau sa achizitionez un teren, iar la 100 de m de teren se afla o antenta GSM in curtea unui vecin, Exista vreo cale legala ca sa pot opri antena aceea sa nu mai functioneze ?
Cel mai recent răspuns: mstyle , utilizator 11:38, 26 Noiembrie 2018
Buna ziua,
Sa nu cumparati terenul.
Ce legatura are o antena GSM aflata pe alt teren si terenul dumneavoastra?
Din ce m-am documentat, am inteles ca sunt nocive pentru organismul uman. Terenul este la un pret foarte bun si este tentant .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot refuza montarea unei antene gsm in curtea vecinului alina800 alina800 Buna ziua! Un operator de telefonie mobila doreste sa cumpere 100 m2 din terenul vecinului pt montarea unei antene gsm. Suntem 4 sau 5 vecini dintre care ... (vezi toată discuția)
Mansardare ContSters61759 ContSters61759 Buna! As dori sa stiu ce pot face in cazul in care 70% sunt de acord cu mansardarea blocului, dar eu nu (mentionez ca stau la ultimul etaj: 4).De accea m-am ... (vezi toată discuția)
Amplasarea antenelor gsm ContSters62736 ContSters62736 care sint actele normative care trebuiesc respectate pentru amplasarea antenelor GSM pe blocuri. am cautat ceva timp pe net dar nu am gasit decit niste ordine ... (vezi toată discuția)