Cum pot sa dau examenul pentru obtinerea permisului de conducere (categoria B) in alt judet decat cel de domiciliu si in care am facut scoala de soferi, avand in vedere faptul ca m-am mutat curand la cateva sute de kilometri si nu prea imi da mana sa merg la exameme in localitatea in care am domiciliat, mai ales ca am picat deja de vreo 3 ori????
exista vreo posibilitate sau trebuie sa cheltui iar sute de lei pe drumuri ? daca da, ce trebuie sa fac si ce documente imi trebuie in plus pentru examen, fata de cele deja stiute ??
Buna ziua !
Pentru a putea sustine examenul in localitatea unde v- ati mutat, este necesar sa va schimbati domiciliul . Avand domiciliul pe raza judetului unde vreti sa sustineti examenul, sigur o sa fiti acceptat la acesta.
Cu stima !
Va multumesc pentru raspuns si va rog sa ma mai lamuriti intr-o privinta: este suficienta viza de resedinta sau am nevoie de mutatie definitiva? Intreb pentru ca locuiesc in chirie pana ma stabilesc la casa mea si schimb CI. Ma gandesc ca trebuie de asemenea sa iau legatura si cu o scoala de soferi pentru sustinerea examenului, nu ?