avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Radiere cf
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Radiere cf

Buna ziua. Ma confrunt cu o problema cu un cf. A fost facut un credit ipotecar la Banca Religiilor si nu s a facut radierea ipotecii. Banca s a desfintat si nu stiu cum se procedez. Am nevoie de lichidatorul bancii si nu l gasesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:42, 26 Noiembrie 2018
Din 17 noiembrie 2015, lichidator judiciar al B.I.R. este Tănasă și Asociații SPRL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut lichidator banca internationala a religiilor Marius62 Marius62 In luna octombrie 2015, dup ace am procedat la intabularea imobilului proprietatea mea si a sotiei, am constatat cu uimire ca inca exista sarcini ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca a unei banci care nu mai exista catalini catalini Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Urmeaza sa achizitionez un imobil printr-un credit ipotecar prima casa. Am facut deja precontractul, ca ... (vezi toată discuția)
Rambursare totala credit prima casa NRa NRa buna ziua, am avut un credit Prima Casa contractat in 2013 si l-am rambursat integral in noiembrie 2015. In 12.11.2015 Banca a trimis notificare catre FNGCIMM ... (vezi toată discuția)