avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Chitanta depunere numerar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Chitanta depunere numerar

Buna seara!
Imi puteti spune, va rog, daca o chitanta de depunere numerar in contul bancar al vanzatorului in numele meu ca si cumparator, avand la detalii “ cv factura” face dovada ca eu am achitat factura?
(Am cumparat o masina, eu am dat banii cash, iar vanzatorul a depus in contul sau suma, precizand la detalii “cv factura si numele meu)
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Am cumpărat un autoturism din românia, vânzătorul a făcut ... Marius 46789 Marius 46789 Am cumpărat un autoturism din România, vânzătorul a făcut CV între mine și o firma daneză, am înmatriculat masina fără probleme.Dupa un an ma suna ... (vezi toată discuția)
Contract de vz-cump - judecata ? parvu_marian parvu_marian Buna seara, o sa incerc sa fiu scurt si multumesc anticipat celor ce vor raspunde, urmaresc cu interes acest topic. Am cumparat acum cateva luni o masina ... (vezi toată discuția)
Am cumparat de curand o masina de la o firma. marian544554 marian544554 Buna ziua! Am cumparat de curand o masina de la o firma , am primit certificat de atestare fiscala, am primit si cele 5 facturi care atesta ca eu am devenit ... (vezi toată discuția)