avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am cumparat de curand o masina de la o firma.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am cumparat de curand o masina de la o firma.

Buna ziua! Am cumparat de curand o masina de la o firma , am primit certificat de atestare fiscala, am primit si cele 5 facturi care atesta ca eu am devenit proprietarul dar nu am primit niciun bon fiscal sau chitanta pe suma respectiva de bani pe care am platit-0(plata facandu-se cash). Pot avea probleme atunci cand vreau sa trec masina pe numele meu la primarie? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 17 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Mihai Law Office , Avocat 12:27, 20 Octombrie 2023
La inmatriculare nu vi se cere dovada platii ci contractul de vanzare cumparare, daca este vehicul inmatriculat in Romania. Pe de alta parte, daca in contract nu se mentioneaza ca pretul a fost incasat de vanzator, trebuie sa le solicitati eliberarea unor chitante pentru platile facute in numerar. In caz contrar va puteti trezi ca va solicita sa achitati din nou contravaloarea masinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura fara chitanta mariana1955 mariana1955 Sunt firma si cumpar produse consumabile in firma pe baza de factura iar pe factura emisa de magazin este mentiunea \" factura circula fara chitanta de ... (vezi toată discuția)
Utilizare casa de marcat. noiembriesm noiembriesm Extras din OUG 28/1999, legat de utilizarea casei de marcat. Art 1Agenţii economici care efectuează livrări de bunuri cu amănuntul, precum şi prestări ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal la service auto Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Service auto presteaza servicii catre persoane fizice. Factura este intocmita pe persoana fizica iar incasarea se face peste doua luni de la o societate de ... (vezi toată discuția)