avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CHEMAREA IN JUDECATA PRIMARIA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CHEMAREA IN JUDECATA PRIMARIA

BUNA ZIUA!

Doresc sa stiu ce acte trebuie sa pregatesc pentru a chema in judecata pe dl primar,intrucat a gresit certificatul de urbanism spunand ca eu fac sacrificari de animale ,fapt care eu conform actului constatator de la registru comertului reiese ca eu fac doar partea de reproductie la animale nu sacrificare si abatorizare in nenumarate randuri am depus documente sa imi schimbe legea dar inzadar, adica este o diferenta foarte mare.
credeti ca o sa castig acest proces.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:02, 27 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca vreti sa faceti economie si sa nu va angajati un av in mod cert nu o sa castigati.Mergeti cu o pulpa la un av tot se apropie sarbatorile si cereti un sfat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta in familie- martori la proces meryan meryan buna ziua,din nou. am un proces civil cu fratele meu,pt violenta in familie.am depus la instanta un certificat medico-legal deoarece am fost batuta de el,am ... (vezi toată discuția)
Pretentii banesti dupa expirarea unui contract de comodat Klara77 Klara77 Buna ziua , o societate isi deschide un punct de lucru in imobilul unei persoane fizice , in baza unui contract de comodat , cu valabilitate de 1 an ... (vezi toată discuția)
Registru unic asociatie de proprietari doina99 doina99 Buna ziua! Va rog sa mi spuneti daca registrul unic al asociatiei de proprietari poate fi inlocuit cu un dosar in care sunt trecute pv urile adunarilor ... (vezi toată discuția)