avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Incadrarea acestor fapte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Incadrarea acestor fapte

Buna dimineata. Acum 2 zile o cunostinta mi a oferit suma de 50 ron si dorea sa cumpere marijuana. I am spus ca il ajut, insa am pastrat banii si m am dus acasa. A doua zi, m a batut cu o ranga, mi a dat cu sprei lacrimogen in ochi si mi-a furat telefonul si portofelul si mi a spart ochelarii . Am sunat la politie, l a prins, mi au restituit bunurile insa si a pastrat cei 50 de lei din ziua anterioara inainte sa le restituie, am declarat in totalitate ceea ce scrie mai sus. Intrebarea mea este in ce articol ne incadram atat eu cat si el si daca putem face inchisoare?
Cel mai recent răspuns: Alexras , utilizator 11:02, 27 Noiembrie 2018
Pare sa fie vorba de talharie.
Eu pot pati ceva daca am plecat cu cei 50 de lei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce articol se incadreaza Alexras Alexras Buna seara. Acum 2 zile o cunostinta mi a oferit suma de 50 ron si dorea sa cumpere marijuana. I am spus ca il ajut, insa am pastrat banii si m am dus acasa. A ... (vezi toată discuția)
Ce daune morale as putea cere? Alexras Alexras Buna ziua, am fost batut cu o ranga, improscat cu sprei paralizant, cu pumnii si picioarele. Ochelarii mi au fost distrusi, iar cei intimati m au si talharit ... (vezi toată discuția)
Am primit bataie – acuma ce ma fac (2) xuser xuser Am deschis un nou topic in acest sens, intr-un cat s-au clarificat o gramada de lucruri, am facut o gramada de analize pe la spitale, am apucat sa arunc o ... (vezi toată discuția)