avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod COR - Mentenanta iluminat public stradal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod COR - Mentenanta iluminat public stradal

Buna ziua, ma poate ajuta si pe mine cineva cu un Cod COR in vederea angajarii de personal pentru mentenanta iluminat public stradal? ( verificare functionalitate retea electricitate, inlocuit de becuri pentru iluminatul stradal?)
Cel mai recent răspuns: mirabelaanamaria , utilizator 10:24, 28 Noiembrie 2018
Vedeti sectiunea de Electricieni , din COR :
[ link extern ]
Ma poate lumina si pe mine careva cu definitia la electrician rural? Sunt o SC cu capital de stat, din Jud.Calarasi deci suntem rurali dar nu stiu ce cuprinde electrician rural nu am gasit cu ce se ocupa un electrician rural.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Becuri led h4 pentru faruri ilegale? Stroie_Stefan Stroie_Stefan Buna ziua. Am achizitionat din comert o pereche de becuri led H4 pentru autoturismul meu. As dori sa stiu daca risc sa fiu oprit de agentii de circulatie in ... (vezi toată discuția)
Masurare priza de pamant popanaid popanaid Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca o societate comerciala care are atestat ANRE tip B si C2A, poate sa faca masuratori pentru prizele de pamant sau trebuie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. m-am mutat de curand si in blocul (cu o singura scara) ... mihaela.agh mihaela.agh Buna ziua. M-am mutat de curand si in blocul (cu o singura scara) in care locuiesc nu exista iluminat in fata intrarii si nici pe casa scarii. Am aproape 2 ... (vezi toată discuția)