avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casuta lemn
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casuta lemn

Buna ziua, doresc sa ridic/pun o casuta de lemn cu suprafata de 20-max 30mp, in curtea casei, cu acces direct din strada si la distanta de min 3m de casa. Curtea se afla pe colt, cu acces la 2 strazi (1 principala). Pentru aceasta am nevoie de autorizatie de constructie? Care este procedura legala? Mentionez ca nu doresc sa fac fundatie, ci doar poate sa torn un strat de max 30cm de beton.
Cel mai recent răspuns: adry. , utilizator 15:26, 27 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In principiu da, consultați site ul primăriei din zona Dvs și solicitati acolo actele necesare
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstructie gard c2004 c2004 Am nevoie de autorizatie de constructie? Gardul existent este din fundatie de beton la nivelul pamantului,stalpi din teava si sipci de lemn. Eu vreau sa ... (vezi toată discuția)
O mare dilema daniela.ilea daniela.ilea Daca ma poate ajuta cineva ,detin o casa batraneasca cu un front stradal de 7 m dar in spate se lateste curtea ajungand la 13 m ,doresc sa construiesc o casa ... (vezi toată discuția)
Pot amplasa in curte o casuta de gradina fara temelie? teofantudorel teofantudorel Buna ziua! Este legal sa cumpar niste dale de beton si pe ele sa pozitionez o casuta de gradina de vreo 4x3 sau 4x4 mp? Casuta intentionez sa mi-o fac ... (vezi toată discuția)